7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De fleste forretninger på nettet tildeler nu et bredt udvalg af leveringsudgaver. En af dem der er mest anvendt er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Løsningen er jo i høj grad gnidningsløs, og desuden derudover den prisbilligste leveringsform.

Mange online firmaer tilbyder 1 dags fragt på masser af varenumre, som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres tidligere end et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varen betjent forinden de logistikansatte tager hjem.

Flere internet varehuse sikrer portofri levering, men oftest stiller det krav om at du handler for en konkret pris. Alternativt kan man foretrække den prisbilligste fragtmetode, som mange gange – uden hensyn til om du bor tæt på Herning, Vordingborg eller Billund – vil være at få leveret dine produkter til en pakkeshop.

Et sympol på at online forhandleren forsvarer de opstillede regler

Det er i dag i høj grad ukompliceret for folk at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på diverse online forretninger hos roskildeegnen.dk og ergo har de fleste e-butikker fundet det nødvendigt at stampe salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, og samtidig til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange garantere fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det trods alt blive udbytterigt at efterse diverse internet foretagender efter tilbud inden du bestiller, sådan at man er tryg ved at indhente den laveste pris.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, når du agter at klare betalingen over tid.

Forinden folk shopper på en shop på nettet kunne man når alt kommer til alt bese deres betingelser, det er dog ofte ikke særlig spændende.

En anden mulighed kunne måske være at kigge om online forretningen er e-mærke godkendt, da det burde være en angivelse af at webbutikken anerkender den officielle danske lovgivning, tillige med at den rutinemæssigt vurderes af fagmænd der behersker reglementet på området. Desuden tilbydes du chance for bistand, ifald du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med din bestilling.

Ligeså kan det være til hjælp at køberen er opmærksom på de primære bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen, eksempelvis hvilken byttepolitik online forretningen benytter. I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin købsbekræftelse, således man senere kan eftervise bestillingen, om man skal købe til en voksen eller et barn.

En tryghed om at e-butikken tilslutter sig de danske love

Trustpilot tilbyder dig ret så gavnlige genveje til at eftergå flere tidligere konsumenters erfaringer og derved rekommanderer vi, at du gennemgår internet butikkens vurderinger forinden du shopper.

Facebook forærer dig ligeledes aldeles fine genveje til at få en idé om online butikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi en del internet butikker som gør det muligt at notere en bedømmelse af deres køb, som tillige burde benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.