7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Q-MS Polymere fuge sort

Varenummer (SKU): DK5900v2161 Kategorier: ,

kr. 129,00

Høj kvalitet 1 komponent MS polymere, sealer og fugemasse baseret på hybridteknologi. Hærdes ved optagelse af fugtighed til et permanent elastisk fugemasse.

290 ml.

Teknisk Datablad

Sikkerheds Datablad

Vedhæfter uden brug af primer til glas, an … læs mere her

Er Q-MS Polymere fuge Sort på lager?


Køb Q-MS Polymere fuge Sort

(12 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Q-MS Polymere fuge Sort

Mange leder efter den billigste Q-MS Polymere fuge Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Q-MS Polymere fuge Sort til din bolig

Q-MS Polymere fuge Sort er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den eftertragtede varegruppe AUTOLAK & INDUSTRILAK > Q-REFINISH. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Q-MS Polymere fuge Sort hos onlineshoppen BNFarver.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også dette produkt. Når du handler online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Q-MS Polymere fuge Sort købes online

Købes der ind i en webshop, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

12 reviews for Q-MS Polymere fuge sort

Vær den første til at anmelde “Q-MS Polymere fuge sort”