7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af online webshops frembyder nu om dage mange forskellige løsninger til levering. Den mest benyttede er nu om stunder udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig problemfri, og desuden tilmed den mindst kostelige leveringsmulighed.

Du bør derudover vælge at få produkterne sendt til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen er gennemsnitligt en smule mindre prisbillig, men til gengæld super smertefri. Den prisbilligste metode til levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men det står og falder med at du fysisk befinder dig nær webshoppens hjemsted.

Adskillige internet shops giver levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, hvilket dog er underforstået at bestillingen gennemføres forud for et aftalt tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt ordnet forinden pakkemedarbejderne får fri.

Mange shopper på e-shops

Det har vist sig at være yderst ligetil for folk at finde information om priser på flere e-handler og på grund af dette har mange internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at nedbringe udsalgspriserne på varerne – til børn, og ligeså til mænd og kvinder – en hel del, og endda nogle gange byde på fragt uden beregning.

Men det kan immervæk være rentabelt at undersøge flere e-butikker efter rabatkoder forinden du færdiggør din shopping, så du er sikker på at antage den mindst kostelige pris.

Du bør lige meget hvad være opmærksom på, at såfremt en butik annoncerer et produkt for en udsalgspris der kan ses som grænseløst favorabel, så burde det tit være en varsel om en uægte online forretning. Betalinger med kort er heldigvis omsluttet af en bestemmelse, der forsvarer køberen overfor svindlende webshops.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at afbetale pengene over en periode.

Forud for at folk shopper hos en shop på nettet bør de i og for sig have øje for butikkens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke super interessant.

Alternativet kunne måske være at granske om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er en indikator for at internet forretningen efterlever de opstillede regler, og at online shoppen en gang i mellem kontrolleres af jurister der har meget erfaring med de gældende love. Derudover tilbydes du chance for at få hjælp, når du skulle få problemstillinger i forbindelse med din handel.

Tilmed er det anbefalelsesværdigt at man er klar over de mest centrale betingelser der kan have indflydelse på ordren, for eksempel den ombytningspolitik hjemmesiden har. I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man altid beholder sin faktura, således man fremadrettet vil kunne bevidne sin bestilling, uanset om du søger et produkt til en voksen eller et barn.

Leveringstiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig relevant

Trustpilot indebærer stort set fine muligheder for at gennemstøve en længere række forhenværende køberes bedømmelser og derved rekommanderer vi, at du gennemgår e-firmaets kritik før du placerer din ordre.

Facebook frembyder endvidere adskillige gode genveje til at få indtryk af internet virksomhedens pålidelighed. I øvrigt ser vi faktisk e-butikker som gør det muligt at formulere en anmeldelse af købsoplevelsen, som også burde tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Denne hjemmeside finansieres af reklameindtægter. Vi har faste samarbejder med en række forhandlere på nettet i form af at vi markedsfører butikkernes produkter, og modtager honorar forudsat en bruger fra vores website udfører et køb.

Informationer omkring varer og firmaer på nettet opdateres hyppigt, men vi kan ikke garantere imod justeringer der er lavet efter at vi sidste gang opdaterede de anvendte oplysninger.