7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange e-forretninger foreslår nu flere fragttyper. Den mest moderne er lige nu at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente dine nye produkter den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo særligt problemfri, og i mange tilfælde desuden den mest letkøbte mulighed for levering.

Du kan endvidere vælge at få produkterne sendt til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Den viser sig mange gange et hak dyrere, men endvidere særdeles let gængelig. Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men den mulighed står og falder med at du befinder dig nær e-forhandlerens bopæl.

En lang række firmaer på nettet garanterer muligheden for dag-til-dag levering på flere produkter, men vær obs på at det påkræver at ordren køres igennem forinden et fastsat tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få de nye varer fikset før de logistikansatte drager hjemad.

Nogle få internet outlets frembyder fragt uden omkostninger, men ofte er det betinget af at du shopper for en konkret sum. Som alternativ burde du tage den mindst kostelige form for fragt, hvilket typisk – ligegyldigt om man befinder sig i Taastrup, Sønderborg eller Lystrup – vil være at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

Internethandel udfordrer detailhandlen

Det er jo særdeles let gængeligt for forbrugerne at vurdere prisniveauet på flere internet outlets og til gengæld har adskillige e-handler set sig nødsaget til at reducere salgsværdien på deres varer – til piger og drenge, og desuden også til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange sikre levering uden betaling.

Trods dette kan det immervæk blive profitabelt at besigtige et par forskellige online selskaber efter udsalg forinden du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at få den billigste pris.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du hellere vil finansiere omkostningerne over tid.

Vi tilråder at du analyserer internet butikkens bedømmelser

Forinden folk shopper på en forhandler på nettet burde de i princippet sætte sig ind i dens vilkår, men det er oftest ikke specielt ophidsende.

En nem løsning kan derfor være at tjekke hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det typisk er et kendetegn for at netbutikken forsvarer de officielle danske regler, samt at virksomheden regelmæssigt føres tilsyn med af fagmænd som har nøje kendskab til vilkårene. Det er en rigtig god mulighed for at få bistand, ifald du udsættes for problemer som følge af din handel.

Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særdeles vigtig

Trustpilot byder på fuldt ud fremragende chancer for at gennemgå diverse øvrige kunders bedømmelser og derved foreslår vi, at du tager et kig på internet forretningens anmeldelser før du lægger din bestilling.

Facebook leverer på samme måde ret sikre chancer for at få kendskab til e-handlens popularitet. Foruden det ser vi nogle forhandlere på nettet hvor kunder kan forfatte en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Vores website finansieres af annonceindtægter. Vi arbejder tæt sammen med en mængde internet foretagender når vi præsenterer deres tilbud, og får kommission under forudsætning af at den bruger vi sender videre fuldfører en ordre.